HTML

Jóbarátok és barátaik

Képek, cikkek a Jóbarátok (1994-2004) főszereplőivel és (ex)barátaikkal.

Címkék

Friss topikok

Kabluey + Friends film

2008.08.28. 15:02 Pillangom

Lisa egy iraki katona feleségét játssza abban a filmben, amelyet Scott Prendergast írt, rendezett, és amelyben szerepel is. "Az elsőfilmes rendező majdnem olyan, mint egy randipartner - ellenőrízni kell a referenciáit." Mondta róla Lisa.

"Nagyon tetszett a forgatókönyv őszintesége. Hallunk azokról a hősies nőkről, akik végigcsinálják a háborút. De a legtöbbünk nem ilyen. Amikor azzal kell szembesülni, hogy a férjednek már harmadszor hosszabbítják meg a kiküldetését, nincs egészségbiztosításod és sosem akartál katonafeleség lenni, azt nem mindenki viseli felemelt fejjel. De Leslie harca őszinte."

 

Az interjúban kérdezték a lehetséges Jóbarátok filmről is. "Amióta befejeződött a sorozat, vannak ilyen pletykák. De ezek csak pletykák. Ha mindenki benne lenne, hogy megcsináljuk a filmet, én nem tartanám vissza a projektet - mert az gonoszság lenne" - tette hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: video előzetes idézet kudrow filmszerep

A bejegyzés trackback címe:

https://jobaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr64637845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása