HTML

Jóbarátok és barátaik

Képek, cikkek a Jóbarátok (1994-2004) főszereplőivel és (ex)barátaikkal.

Címkék

Friss topikok

MP: Birds of America (Amerika madarai?)

2008.08.10. 10:45 Pillangom

A film korábbi címe A mozgás törvényei volt.

Morrie (Matthew) egy aggodalmaskodó egyetemi professzor, aki állandó állást szeretne, amihez szüksége van a szomszédban lakó főnöke jóváhagyásához.

Feleségével (Lauren Graham) egy olyan házban laknak, amit 18 éve örökölt meg, amikor az anyja meghalt, az apja pedig öngyilkos lett. Emiatt aztán Morrie nevelte öccsét és hugát. Ida (a húg) kusza és anyagozik, miközbe Jay (az öccs) rendkívül érzékeny. Amikor elüti őt egy autó (az úton feküdt), a család újra összejön, mivel Morrie meghívja Jay-t a gyógyulás időszakára, aki pedig Idát is magával hozza. A különös testvérek a házasságot és Morrie karrierjét is veszélybe sodorják.

Részlet (angolul):

 

Nagyon tetszik, ahogy játszanak! Egyszer sem gondoltam arra, hogy hé, ez itt Chandler, vagy hé, ez itt Lorelai Gilmore! Ami pedig nagyon nehéz ilyen sikeres és hosszú ideig tartó szerepeknél.

Szólj hozzá!

Címkék: video előzetes angol perry filmrészlet

A bejegyzés trackback címe:

https://jobaratok.blog.hu/api/trackback/id/tr96609015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása